Gastronomi Turizmi
Ziyaretçinin seyahat ederken gıda ve ilgili ürün ve aktivitelerle bağlantılı deneyimi ile karakterize edildiği bir turizm türüdür. Gastronomi Turizmi, otantik, geleneksel ve/veya yenilikçi mutfak deneyimlerinin yanı sıra, yerel üreticileri ziyaret etmek, yemek festivallerine katılmak ve yemek derslerine katılmak gibi diğer ilgili etkinlikleri de içerebilir.
Şarap Turizmi
Gastronomi Turizmi’nin bir alt türü olarak Eno-turizm (Şarap Turizmi), amacı genellikle kaynağında veya yakınında üzüm bağlarını, şarap imalathanelerini ziyaret etmek, tatmak, tüketmek ve/ veya şarap satın almak olan turizmi ifade eder.
Kivi hakkında daha fazla bilgi almak ve bizimle iletişime geçmek isterseniz bu linki kullanabilirsiniz.